diumenge, 12 de febrer del 2012

Sant Valentí si o no?

S'acosta el 14 de febrer, per molts un dia normal i per d'altres el dia dels enamorats. Una gran disputa entre diverses opinions. 

Suposada definició d'aquest dia segons el wikipedia:

"El Día de San Valentín es una celebración tradicional de países anglosajones que se ha ido implantando en otros países a lo largo del siglo XX principalmente en la que los enamoradosnovios o esposos expresan su amor y cariño mutuamente. Se celebra el 14 de febrero,onomástico de San Valentín. En algunos países se conoce como Día de los Enamorados y en otros como Día del Amor y la Amistad."

Bé, potser aquest dia també es una manipulació de Màrqueting com el dia del llibre i la rosa, o el dia del pare o el de la mare, però l'any sense aquests dies assenyalats no seria el mateix. 
Per exemple, el dia dels enamorats, fa estar a les parelles unides, pensar que regalar, que rebràs, la il·lusió de que arribi el dia... Potser amb un sopar, una carta o qualsevol petit detall és suficient per mantenir viva la parella.
Igual que el dia del pare o el dia de la mare, que cada any s'emocionen perquè reben un regal dels nens fet a l'escola...
I per aquells que penseu que això de sant Valentí és una americà... us dic que Sant Valentí és el patró dels enamorats a tot el mon!
Que en penseu? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada