dilluns, 10 de setembre del 2012

11s, Dues manifestacions perquè?

Bon dia, tot i ser un dia abans, m'avanço i us desitjo una feliç i pacífica diada de Catalunya.
És referent en aquest tema que es centra aquesta publicació.

Bé no se si tots esteu al corrent de les dues manifestacions que es duran a terme demà a la ciutat de Barcelona.
1. "La Gran" per tal de que ens entenguem, la qual reunirà a milers de persones, on les persones reivindiquen la independència (18h Gran Via- Passeig de Gràcia)
2. Manifestació organitzada per Assemblees com "Arran" "sepc", la "Cup" (17h a Plaça Urquinaona)

La meva qüestió és: Són necessàries dues manifestacions dividides?
Tal i com està la situació el més assenyat seria que tota la ciutadania s'uneixi en una única marxa, en un lema comú per tal d'agafar moltíssima més força, i de que la imatge envers espanya sigui molt més potent.
Potser si que és cert que diverses assemblees, o grups polítics volen arribar a la independència per a camins diferents, però potser el més assenyat seria: Arribem tots junts a la independència, i un cop aconseguida ja ens podem dividir, cada un amb els seus ideals.

Plantegeu-vos una situació: una taula amb quatre potes (Catalunya), a la qual li vas treien les potes (representen cada una d'aquestes divisions) la taula perd força, es desestabilitza. Doncs el mateix passa amb Catalunya i la independència.

 

Aquesta publicació no preten portar conflictes, el seu únic objectiu és fer reflexionar a la societat de com estem actuant envers la situació en la qual ens trobem.

3 comentaris:

  1. Doncs per a molts, qui s'ha equivocat és l'Assamblea. La manifestació de l'Esquerra Independentista té com a mínim 20 anys d'història independentista. No té sentit també que la ANC vulgui sumar-s'hi, enlloc de proposar una nova manifestació?

    El què segur que no té sentit és, després, titllar els primers de sectaris.

    En tot s'ha de buscar el rerefons. A primera vista és clar que és millor anar tots junts, però les coses surten com surten per raons que al principi escapen de la lògica.

    I, un apunt, les CUP també tenen capçalera a la manifestació "unitària".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaume, jo no he comentat que la esquerra independentista hagi d'anar a la manifestació de l'ANC, ni viceversa. Simplement que si tots ens unim serem més forts

      Elimina
  2. Però no s'entenen ni ells i també estan a la manifestació de l'ANC...
    http://www.vilaweb.cat/noticia/4039241/20120910/em-poso-manifestacio.html

    Total ho fan perquè d'aquí a uns anys puguin dir que van fer una mani cada onze durant X anys...
    Seria més bonic que poguessin dir que la van interrompre el 2012 (anys en que la ciutadania es veia més aprop de l'independència) per anar a la manifestació més multitudinària per a la independència del nostre país.

    ResponElimina