diumenge, 9 de setembre del 2012

"Cada dia, cada hora" de Natasa Dragnic




"Cada dia, cada hora" ha sigut el darrer llibre que m'he llegit, i us el recomano. Perquè?
Tot i se un llibre romàntic amb algunes escenes força "empastelades", és una història fascinant, divertida i intrigant. Al principi em va costar arrancar amb la novel·la però al final m'ha fascinat i m'ha commogut.

Tot seguit us deixo més informació sobre aquest llibre per saber-ne més.

'Cada dia, cada hora' és una història d’amor moderna, fresca i commovedora que no deixarà cap lector indiferent
“La primera novel·la de Nataša Dragnic és un llibre viu, inquietant, ple de bellesa, nostàlgia i amor, de curiositat i sentit de l’humor”, Gabi Heinrichs (Llibreria Buchstälbich) 
Text de contraportada
Fa setze anys que la Dora i en Luka no es veuen. De petits eren inseparables i passaven llarguíssims dies d’estiu a les platges de roques del petit poble de pescadors de Croàcia on van néixer. Però d’un dia per l’altre, els pares de la Dora decideixen anar-se’n a viure a França, i en Luka es queda sol al poble. Les seves vides avancen al ritme descompassat propi dels adolescents fins que, als vint-i-cinc, l’atzar farà que es retrobin en una exposició que en Luka fa a París. Com si el temps hagués estat aturat durant tots aquests anys, la Dora i en Luka reprenen la complicitat de seguida i comencen una història d’amor que semblava escrita i predestinada. Però quan en Luka torna a casa uns dies per acabar de posar ordre a la seva vida i tornar als braços de la Dora, la distància fa trontollar les certeses més inimaginables. Cada dia, cada hora és una història d’amor moderna, fresca i commovedora que no deixarà cap lector indiferent.
“Un autèntic descobriment”, Berliner Morgenpost “La primera novel·la de Nataša Dragnic és un llibre viu, inquietant, ple de bellesa, nostàlgia i amor, de curiositat i sentit de l’humor”, Gabi Heinrichs (Llibreria Buchstälbich)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada