dimecres, 12 de setembre del 2012

Premis FADfest

 Abans de fer-vos la recomanació d'una gran exposició de disseny, faré una breu introducció de la fundació i organitzadora d'aquesta:

"FAD
El Foment de les Arts i del Disseny és una associació privada, independent i sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure el disseny i l’arquitectura en les esferes cultural, econòmica i social del país. El FAD s’articula a través de diverses associacions que representen les diferents disciplines del disseny:"



ADI-FAD
disseny industrial
ADG-FAD
disseny grafic i comunicació visual
ARQUIN-FAD
arquitectura i interiorisme
A-FAD
art, artesania i orfebreria contemporànies
MODA-FAD
imatge i moda




Doncs es FAD la que ha organitzat aquesta exposició, al gran esdeveniment dels premis de disseny de 2012.
En aquesta exposició podreu trobar els premiats i nominats de diversos tipus de disseny, com gràfic o publicitari, industrial. També trobareu Packaging i una gran varietat de tipografies. Surtin més del àmbit del disseny podreu veure també arquitectura i interiorisme, imatge i moda.
L'exposició es reparteix en tres plantes, on cada una d'elles trobareu mostres visuals i reals dels treballs. 


Cita oficial del esdeveniment:


"La gran cita anual del disseny. Des de Barcelona per a tot el món, el punt de trobada de professionals, empreses i públic entorn de la cultura del disseny.

El FADfest és l’esdeveniment anual del FAD que celebra l’excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses i apropa el disseny a la ciutadania. Un aparador per descobrir les millors propostes de l’any en arquitectura, interiorisme, disseny gràfic, publicitat, disseny industrial, artesania, art i moda que s’ha celebrat a Barcelona entre el 26 de juny i el 12 de juliol en el marc del Barcelona Design Festival, que segueix fins a l'octubre de 2012.
 
Comença la segona edició del FADfest, una quinzena plena de premis, conferències, debats, tertúlies i moltes altres activitats relacionades amb el disseny. Per gaudir dels treballs dels   guanyadors i finalistes dels diferents premis, et convidem a visitar la “FADexpo: el millor disseny de l’any” que seguira oberta fins el 24 de setembre a la seu del FAD (Pl. dels Àngels 5-6 de Barcelona)." 


Per a més informació, aquest és l'enllaç del web oficial: www.fadfest.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada