dimecres, 12 de setembre del 2012

"El son dels volcans" de Sílvia Soler


"El son del volcans" és un llibre el qual us portarà a fer reflexions sobre la vida mateixa; la família, l'amor i la mort entre d'altres.
Passareu bones estones i reflexionareu sobre la relació familiar. Gran recomanació! 





Síntesi

En Pau i la Joana són dos germans que veuen com, en un moment determinat, els seus camins s'allunyen. La Joana, que viu d'una manera apassionada, se'n va a viure a París i treballa en una galeria d'art, i en Pau es queda a Olot, amb una existència ordenada i planificada, amb dos fills i la dona. Les seves vides ens són revelades pels mateixos protagonistes mitjançant intervencions alternades, i a poc a poc, al llarg dels anys, anem coneixen les persones, els fets i els llocs que han significat o signifiquen alguna cosa per a ells.
Les terres de la Garrotxa, terres volcàniques, aspres i trencades en alguns llocs, i d'un verd esclatant en altres, són el marc principal on es desenvolupa El son dels volcans, una novel·la en què Sílvia Soler ens mostra com és de capriciosa la vida, que a vegades sembla plàcida i com adormida i de cop explota com un volcà i ho capgira tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada