dijous, 9 de febrer del 2012

Reinventan el fotoperiodisme

Reinventan el fotoperiodisme, un documental creat pel jove fotògraf  Roger Lleixà.
Una breu i culta reflexió on 14 fotògrafs parlen del passat, els present i el perillós futur en perill d'extinció del fotoperiodisme al nostre país.
Un cop visualitzat el documental, fotògrafs del nivell com Tino Soriano o Robin Townsend han fet una gran i interessant reflexió sobre el món del fotògraf d'avui en dia junt amb el periodisme i el món de les comunicacions.

Des d'aquí, enhorabona al Roger Lleixà per aquest gran documental, i a tota la resta de fotògrafs per compartir la seva opinió amb joves estudiants com jo. 



"Proyección del documental “Reinventando el fotoperiodismo” , del fotoperiodista gerundense Roger Lleixà y donde 14 profesionales catalanes reflexionan sobre la profesión. Después, tendrá lugar la mesa redonda “El fotoperiodismo hoy”, moderada por Ana Jiménez, presidenta de la Comisión, y con la participación de Robin Townsend, de la agencia EFE en Girona, David Airob, de la Vanguardia y creador del blog fotográfico “The W Side”; Tino Soriano, de la revista National Geographic, y Rosa M. Villa, editora de la revista Descubrir."

4 comentaris:

  1. Volem que penjis el vídeo!!! jajaja

    ResponElimina
  2. no hi hes per enlloc!!
    búscal! que el vull posar! :P jijij

    ResponElimina
  3. Molt bones Sílvia,

    En primer lloc moltíssimes gràcies pels teus comentaris i per l'interès envers el documental. Justament l'acabo de penjar a la meva web (www.treskiproductions.com) perquè tothom que ho vulgui el pugui visualitzar.

    Salutacions i felicitats pel blog!

    Roger Lleixà

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies Roger per passar-me el link, el publicaré, val moltíssim la pena

    Salutacions!

    Sílvia Fabra

    ResponElimina