dijous, 21 de juny del 2012

El llenguatge secret de les flors de Vanessa Diffenbaugh

Avui gran recomanació d'un llibre. El millor que he llegit mai?... doncs no sé si dir-te que sí.
No se ben bé perquè però m'ha fascinat i enganxat a cada una de les seves pàgines.
Us el recomano plenament, i pel que fa el títol no us espanteu, no és re cursi ni romàntic, tot el contrari, però si que en ell descobreixes com una persona que mai s'ha sentit estimada pot aprendre a estimar d'un dia per l'altre (Faig referència al amor maternal).
pel que fa el tema del llenguatge de les flors, he de dir que m'ha al·lucinat que una simple flor pugi expressar tant a aquella altre persona que també el coneix.

Tot seguit teniu uns quants punts claus sobre el llibre:



Títol: El llenguatge secret de les flors   


Autor: Vanessa Diffenbaugh


Editorial: Edicions 62

Col·lecció: El Balancí

Pàgines: 416

ISBN: 978-84-2976-922-7

Preu: 18,50€



Les flors no només fan bona olor i serveixen per fer bonic. Les flors tenen veu i un llenguatge propi que cal conèixer per entendre què ens diuen.
La Victòria acaba de fer 18 anys i es troba sola, totalment sola i al carrer. La seva vida ha estat catastròfica des del mateix moment del seu naixement. La Victòria no ha conegut mai els seus pares, i va de casa d’acollida en casa d’acollida, de fracàs en fracàs, de desengany en desengany, fins que l’assistent social que s’ocupa d’ella li diu: “ara ja ets major d’edat". S’ha acabat la peregrinació d’anar de casa en casa. A partir d’ara, busca’t la vida!”
En tots aquest anys de solitud, la Victòria, només ha conegut una casa i una dona l’Elizabeth, que fan que mica en mica s’atreveixi a somriure, que poc a poc perdi la por que té al contacte físic, que vulgui participar en les feines de casa, fer pastissos, endreçar l’habitació, i per damunt de tot, cuidar i conèixer les flors.
Però un tomb inesperat tornarà a posar potes enlaire aquest equilibri tan precari i que tant ha costat d’aconseguir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada