diumenge, 3 de juny del 2012

No tots sóm "Ni-Ni" també sóm "Sí-Sí"


És cert que darrerament l'únic que és parla dels joves és de que no estudien, de les vages i rebelions, que no tenen treball... però la realitat per alguns si que pot ser aquesta, però per d'altres no, i és per aixo que MAI s'ha de generalitzar. Som molts els que estudiem i ens busquem la vida treballan o fent el que realment voldrem ser en un futur. Aquest és l'exemple de juventut que s'ha de treure a la llum, per a demostrar-nos a tots que sóm capaços de tirar andevant i de lluitar per ser el que realment volem ser/volem estudiar tot i les dificultats socials i económiques del moment.

És aquet l'article que m'ha fet obrir els ulls sobre aquesta qüestió. La font és el "diari ARA"
"Som joves 'sí-sí'". Així es titulava una carta que un grup d’estudiants de la Universitat Pompeu Fabra va enviar fa uns mesos a la redacció de l’ARA per denunciar que aquests últims anys s’hagin etiquetat els joves com la generació 'ni-ni', els que ni estudien ni treballen.
La carta és l’origen d’aquest reportatge, que parla de set joves que fan malabarismes amb horaris laborals i d’estudis. O entre dues feines. Fins i tot, entre la feina i l’inici d’una vida en parella.Tots es lleven ben d’hora i no tornen a casa fins entrada la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada