dijous, 17 de novembre del 2011

Vaga 17-N

No se si molts dels estudiants que avui han fet vaga s’han donat conta dels grans trastorns que han causat a la població aquet matí.  L’AP-7 ha estat tallada, prohibint així que la gent pogués entrar a Barcelona, la Diagonal, xarxa comunicadora de tota la ciutat també es trobava tallada, junts amb la Gran via i diverses línies de Ferrocarril i del Trambaix. A causa de que molts estudiants es trobessin tallant i manifestant-se en les vies mencionades anteriorment fa que molts treballadors hagin arribat tard als seus llocs de treballs i que molts d’ells hauran de recuperar aquestes hores o bé se les descomptarà del sou. Joves que anaven a escola, on per arribar tard els hi posaran una falta o bé els i baixaran la nota, gent que ha d’anar al metge perquè te hora prèvia...
Que vull dir amb tot això? Que està molt bé manifestar-se per defensar els drets dels ciutadans, però sense prohibir els drets dels altres. És més, diverses persones que poden estar a favor del argument del qual es manifesten s’hi poden posar en contra per culpa de les molèsties causades.

No obstant, personalment penso que si realment el que es vol és una educació digne i de qualitat, no seria més lògic tancar-se a la universitat 24 hores FENT CLASSE per demostrar que és el que realment us interessa, i no fer vaga, és a dir deixar de fer allò del que et queixes. I el que tampoc és just és que diversos estudiants es posin a la porta de les universitats per tal de prohibir l'accés aquells que si que volen anar a classe, davant de tot, respecte.

Potser aquesta reflexió farà enfurismar a més d’un en comptes d’obrir els ulls, però no és la meva intenció, ja que jo sóc la primera afectada amb aquesta educació, ja que no he pogut entrar a la universitat ni per nota ni per ser privada, i m’ha quedat un any penjat, però el que faig és buscar nous estudis i altres recursos, no quedar-me a casa dormint.



2 comentaris: