dimecres, 9 de maig del 2012

Andy Warhol

Aprofitant que tinc que fer un treball sobre el Pop Art, en concret sobre Andy Warhol, aquí teniu una mica d'informació d'ell junt amb obres seves per als que hi estigueu interessants.

PS: al final de la publicació trobareu una recomanació d'un llibre sobre la vida i l'obra de Warhol.

Andrew Warhola, més conegut com a Andy Warhol (6 d'agost de 1928 a PittsburghPennsilvània - 22 de febrer de 1987 aNova YorkNova York) va ser un pintor estatunidenc i una figura central del moviment conegut com pop art. Després d'una reeixida carrera com il·lustrador comercial, Warhol es va fer famós en tot el món pel seus treballs com pintor, cineasta, productor musical, escriptor i escultor. Va ser una important figura pública coneguda per la seva pertinença a cercles socials molt diversos que incloïen des de persones bohèmies que vivien al carrer fins a distingits intel·lectuals, celebritats de Hollywood, gent adinerada i aristòcrates.

 

   

 


Si us interessa aquest artista tan conegut en el moviemnet del Pop Art, podeu trobar més informació sobre les seves obres i la seva particular al llibre "Wharhol" de l'editorial Taschen, pel preu de 7,99 euros.

                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada